Soulcoach

Soulcoach

Als coach ben ik gespecialiseerd in mensen met hooggevoeligheid, overprikkeling en trauma’s. Ik laat je in contact komen met zelfliefde, voelen, zielswerk en jouw Zachte Kracht. Zodat je weer volledig deel kunt nemen aan het leven en jouw licht op jouw manier kan verspreiden. Dit doen we door gesprekstherapie waarbij we direct de diepte in duiken en naar de kern gaan,  geleidemeditaties, energetische sessies, oefeningen en helingswerk. 

Als soulcoach werk ik op zielsniveau. Soul vertaald in het Nederlands is ziel. Dat wil zeggen dat ik verder kijk dan de mind, de patronen en verhalen die we allemaal hebben als mens. Ik ontmoet je zoals jij werkelijk bent, waarbij jij niet je gedachtes bent, maar een prachtige ziel met oneindige potentie.

Ben je geïnteresseerd om met mij aan de slag te gaan? Klik Hier om direct een afspraak in te plannen. Of lees hieronder verder om te ontdekken of wij een match zijn. 

Als je het niet meer kunt overzien en je een heldere blik kunt gebruiken.
Ik leer je om weer goed voor jezelf te zorgen en vandaaruit kun je weer shinen!

Mariska Nieuwenhuijsen

Zijn wij een match?

Mijn coaching is voor jou als je je herkent op onderstaande punten. 

  • Je voelt energie van anderen aan. Je weet misschien al wel dat het een mooie kwaliteit is, maar op dit moment ondervind je er vooral last van. Het beïnvloedt je leven. En je weet niet hoe je jezelf kunt beschermen tegen energieën van anderen: Het voelt grensoverschrijdend. En soms lijkt het ook alsof je er niet aan kunt ontsnappen. Je wordt er wanhopig en moedeloos van. Je verlangt enorm naar begeleiding in dit deel van jou.
  • Je kunt prikkels moeilijk verwerken. Geluiden, visuele prikkels, geuren en sensaties kunnen je overspoelen. En je weet dan niet hoe je voor jezelf kunt zorgen. En geregeld eindig je alleen afgezonderd in een ruimte waar het relatief stil is.
  • Je hebt vaak het gevoel niet begrepen te worden. Je zou wel graag verbinding maken met mensen, maar vind de aansluiting vaak niet. Soms lijkt het alsof andere mensen een andere taal spreken of het leven op een hele andere manier beleven.
  • Als je veel verdriet ervaart maar je hebt moeite om te vertellen wat er in je om gaat. Als je je veel alleen voelt en jezelf ongemerkt veel wegcijfert.
  • Doordat je (vroeger) weinig veiligheid ervaren hebt is het moeilijk voor je om je uit te spreken. Of je hebt snel het gevoel dat een ander jou niet op kan vangen en vervalt dan in gedrag waardoor je je klein houdt, je niet (volledig) uitspreekt en terugtrekt uit angst om (weer) gekwetst te worden. 
  • Jij bent slim, kan snel dingen doorzien. Jij bent gevoelig en voelt energie en verhoudingen feilloos aan , waardoor je soms te snel de conclusie trekt om je niet open te stellen. Omdat je bang bent dat de ander jou niet volledig kan zien. Jij hebt behoefte aan iemand die de energie kan dragen. Die ook op een hoog niveau kan voelen. En die op een veilige manier de zwaarte kan dragen. Zodat jij in rust, veiligheid, harmonie kan voelen wat er speelt. Kan ontdekken wat je nodig hebt.
  • Jij draagt veel. Jij draagt meer dan goed voor je is en meer dan van jou is. Je weet eigenlijk niet meer hoe je dat niet kan doen. Het voelt al zo normaal. Terwijl het je ontzettend veel energie kost en leegzuigt. Jij mag leren om los te laten wat jou niet dient en wat jou tegenhoudt. Verantwoordelijkheid is ook stoppen met dingen dragen die niet van jou zijn. Je mag leren over verantwoordelijkheid.
  • Je voelt je geblokkeerd in je verdriet. Alsof alles in jou stilstaat en je geen autoriteit meer hebt over je eigen bewegingen, stem en verlangens. Je wil er wel uit, je wilt er wel doorheen, maar je bevriest. En dat gevoel ken je zo goed en wil je eigenlijk nooit meer voelen. Want het is eenzaam. 

Je hoeft niet alle bovenstaande punten te herkennen. Het gaat erom dat je je misschien in een paar herkent en dat je een klik voelt met mij. Mocht je het verlangen hebben om samen met mij te kijken naar jouw hulpvraag, voel je dan welkom. 

Het kan ook anders

Je gaat jouw pure en authentieke gevoeligheid zien als een kracht en het wordt steeds minder een last. 

Je leert waar verdriet en onverwerkte pijn vandaan komt en leert er steeds beter mee omgaan. Je leert hoe je verantwoordelijkheid kunt nemen voor jouw eigen proces en wordt steeds zachter en liever voor jezelf, waardoor je automatisch meer ontspannen door het leven gaat. Je moet steeds minder van jezelf, maar daar tegenover staat dat je steeds makkelijker gaat voelen wat je wilt en kan moeiteloos je creatieve stroom voelen. Waardoor je eigenlijk effectiever wordt, door minder hard te werken. 

Je hoeft niet alle bovenstaande punten te herkennen. Het gaat erom dat je je misschien in een paar herkent en dat je een klik voelt met mij. Mocht je het verlangen hebben om samen met mij te kijken naar jouw hulpvraag, voel je dan welkom. 

Werkwijze Soulcoaching

Voel je Zachte Kracht

als je de moed hebt om te voelen,
kun je jezelf weer leren omarmen.

FAQ.

Mijn praktijk bevindt zich in Het Vijfde Huis in Gouda (J.P. Thijsselaan 45 Gouda).  Daar maak ik gebruik van gedeelde coachingsruimten. Het zijn hele fijne ruimtes met een huiselijke sfeer en mooie inrichting. Het fijne aan Het Vijfde Huis is dat we ook gebruik kunnen maken van de massagekamer met een massagetafel. Daar kunnen we ook gebruik van maken voor diepgaande energetische sessies. 

Ja dat kan! Indien het niet haalbaar voor je is kunnen sessies ook online plaatsvinden. Voor het beste resultaat wil ik je minimaal 1 x in de 3 sessies ontmoeten in mijn praktijkruimte. 

Het is vooral belangrijk om iemand te vinden die bij jou past. Voel je je goed en veilig bij de betreffende persoon? En is er ruimte voor jou om aan te geven wat je wel en niet prettig vindt? Daarnaast vind ik dat je altijd mag proberen en jij bent altijd degene die bepaalt of je verder wilt werken met mij.

Dan ben je bij mij op de goede plek. We kunnen elkaar ontmoeten met energetische verbindingssessies. Waarbij we op een diep energetisch en zielsniveau de ‘problemen’  waar je nu last van ondervindt aankijken, ervaren en ontdekken op welke manier je hier heling aan kunt geven. Dat kan door allerlei helingstechnieken die we samen of ik bij jou in kan zetten.