meditaties

Mijn meditaties vind je hier

Tijdens 1 op 1 sessies gebruik ik vaak meditaties om heel persoonlijk en concreet met mensen te werken. Sinds kort neem ik ook meditaties op en deze vind je op mijn YouTube kanaal. 

Meditatie uit je hoofd in je kracht

Deze meditatie helpt je bij stress, onrust en spanningen. Het laat je moeiteloos en prettig weer diep in je lichaam zakken en contact maken met je kracht. Onder begeleiding van de stem van Mariska Nieuwenhuijsen maak jij een reis in je lichaam van hoofd naar bekken. En laat je als vanzelf je gedachten los. Door focus, aandacht en zachtheid kom je ontspannen uit de meditatie.

Meditatie voor beginners

Ook voor mensen die denken dat ze niet kunnen mediteren.
Deze meditatie is voor mensen die nog niet (vaak) gemediteerd hebben. Voor als je denkt dat je niet kunt mediteren. Ik durf je te beloven dat ook jij kunt mediteren. Ik begeleid je in deze meditatie, ik leg uit wat meditatie betekent en ik laat je zien dat jij het ook kan. Deze geleidemeditatie helpt je om rust te ervaren, in contact te komen met jezelf, innerlijke rust te voelen, ontspanning en het helpt om je even te verlossen uit alle druk die je van het leven kan voelen. Wacht niet langer en druk op play. Deze keer gewoon proberen. .

het is tijd om jezelf terug te vinden

Wil je vertragen? Even loskomen van alle hectiek, de druk, het moeten. Zodat je weer helder kan voelen en ervaren hoe je verder mag, wat Jij nodig hebt en hoe je vanuit ontspanning en vreugde vandaag kan beleven.