Muziek op maat

muziek op maat

Heb jij een geliefde, kind, moeder of andere dierbare. En wil je die dolgraag iets bijzonders geven?

Met jouw input schrijf ik jouw droomlied. Persoonlijk en authentiek. 

Door me helemaal af te stemmen op jou en jouw verhaal maak een persoonlijk cadeau om nooit te vergeten. 

Wij stemmen samen een prijs af en dan ga ik aan de slag. Ik stuur je een formulier die je in mag vullen, zodat ik voldoende input heb om een mooi en persoonlijk lied voor je te schrijven. Eventueel stemmen we dit nog af in een (fysieke) ontmoeting.  Luister hieronder naar wat liederen die ik al op maat heb mogen schrijven. We spreken samen af of ik het lied aanlever als studioversie als MP3 of dat ik het lied persoonlijk kom zingen voor de persoon in kwestie. 

Muziek schrijven is mijn kracht. Ik verwoord jouw gevoel en emoties en schrijf ze op maat. Ik vat de sfeer van jouw verhaal en zet het om in pure zachte klanken.

Mariska Nieuwenhuijsen
Mariska Nieuwenhuijsen

Persoonlijk & Authentiek

Mijn motivatie

1 van de leukste dingen om te doen vind ik liedjes schrijven. Het leukste is als het vanuit flow gebeurd en ik mezelf als het ware verras met mooie teksten en verrassende melodielijnen. Maar ik heb ook ontdekt dat ik heel goed in opdracht kan schrijven. Vaak voel ik dat het al gaat stromen als ik met de persoon in kwestie aan het praten ben. Ik voel dan direct de inspiratie door me heen stromen. En geregeld komt het liedje al tot me als ik nog niet eens mijn auto uit ben op de terugweg naar huis. Dan ren ik naar mijn studio en gitaar en gaat het feest beginnen. Want schrijven en creëren is gewoon het allermooiste om te doen. Dus als jij  zin hebt om met mij aan de slag te gaan, dan ben ik er ook klaar voor. Ik kijk naar je uit. 

want zij is de verbinder. ze ziet de overeenkomsten en brengt ze bij elkaar. met een rechte rug, een lach op haar gezicht. en oplossingsgericht.

De verbinder - Mariska Nieuwenhuijsen