Over mij

VOel wie je werkelijk bent.

Door chronisch ziekte, trainingen, levenservaring, levenslessen en diep zelfonderzoek heb ik een stevige basis ontwikkelt om te werken als soulcoach en mijn helende muziek te spelen. Mensen ervaren bij mij een gevoel van thuiskomen, zachtheid, er echt mogen zijn en een veiligheid om de maskers en muren even te laten.

Ik verbind me met jou en voel/ervaar wat er nodig is. Ik draagt de energie op een prettige manier en nodig je uit om naar binnen te gaan.

Ik kan je helpen wanneer de energie niet zo lekker lijkt te stromen, wanneer je even niet weet welke richting je op gaat, het overweldigd, je niet meer kan verbinden en als je je verdwaald voelt en niet lijkt te kunnen aarden.

Laat mij een dragende zachte kracht creëren, zodat jij de veiligheid in jezelf kan ontmoeten en ontdekken.

Muziek is een helende kracht in mijn werk. Tijdens concerten, intieme workshop of een 1 op 1 sessie.

Na een lange ziekteperiode die maar niet leek te eindigen, kwam ik steeds dieper in contact met dat wat ik hier mag neerzetten. Eigenlijk kwam ik gewoon steeds dieper in contact met mezelf en ontdekte ik dat dat alles was wat ik hoefde te worden. Mezelf!

En dat is nu hoe ik leef. Elke dag weer een stukje dieper zakken in de verbinding met mezelf

Jezelf kunnen zijn is het mooiste wat er is.

Wat mensen over mij zeggen

Soulcoach: Het is alweer een paar weken geleden dat ik een energetische helingsessie bij jou heb gehad en ik had je beloofd nog even een terugkoppeling te geven. Ik moet zeggen dat ik de twee dagen direct na de healing last had van versterkte emoties en angsten. Ik voelde me een beetje onrustig en in de war. Daarna leek alles opeens in te dalen en voelde ik een soort rust over mij heen komen. Tot op heden voelt dit nog steeds zo. Ik maak mij minder druk om van alles (zit minder in mijn hoofd) en laat meer op mij afkomen, zonder daar onzeker of gespannen van te worden. Ik wil je hartelijk danken, want ik merk echt een groot verschil. Je healing is erg krachtig en ik kan het zeker aan anderen aanbevelen. Ik wens jou heel veel succes met jouw activiteiten, en hou mij op de hoogte als je wilt!
Cynthia
Muziek: In een fijne sfeer heb ik mogen luisteren naar de mooie klanken van Mariska haar stem, door zichzelf begeleid op gitaar. Haar songs zijn vanuit het hart geschreven. Aangenaam, puur en oprecht. Een uitnodiging om in het moment te zijn. Ik hoop nog veel meer van haar te mogen horen.
Steffi Reijnders 35 jaar
Massage: Mariska heeft mij een bijzonder fijne massage gegeven. Ze voelde zo goed aan wat ik nodig had. Mijn lijf was helemaal ontspannen na haar massage. Ik kijk al uit naar de volgende afspraak.
Lydia de Haan 45 jaar
Helende

Muziek

Persoonlijk, eerlijk, authentiek.

 
Als ervaringsdeskundige op het gebied van chronisch ziek zijn, helingswerk, medisch trauma en vroegtijdig kinderlijk trauma heb ik veel ervaring en kan ik me goed inleven in jou. Ik ben zeer gevoelig: heldervoelend. Erg enthousiast, vrolijk, kan intens genieten van subtiele dingen. Zing de hele dag of kan de hele dag stil zijn. Ik houd van diepe verbinding en mooie contacten. En ben in contact met mijn Zachte kracht.
 
Mijn passie is het menselijk brein, menselijk gedrag, helingswerk (trauma’s). Mijn hele leven heb ik graag met mensen gewerkt. Dat begon als dierenartsassistente en hondentraining waar ik het contact met de eigenaar eigenlijk veel interessanter vond. Later als ecoloog waar ik genoot van urenlang in de nacht op zoek naar vleermuizen. Maar waar ook een zwaartepunt lag bij educatie naar mensen en het opleiden van collega’s.
 
Door een lange ziekteperiode is mijn pad volledig geshift en begeleid ik als coach mensen die op een diep niveau willen werken en de beste versie van zichzelf willen ontmoeten. Met mensen die bereid zijn echt de diepte in te gaan, zichzelf volledig willen ontmoeten en op een diep niveau de zwaarte (of dat waar ze last van hebben) achter zich te laten.
 
Ik heb zelf ervaren hoe het niet moet. En vanuit mijn eigen ervaring, verdieping (onder begeleiding van ervaren coaches), opleiding en cursussen voel ik een duidelijke lijn hoe ik mensen kan helpen. Het gaat om zachtheid (voor jezelf), voelen, verantwoordelijkheid, verlangens en erkennen van je eigen kwaliteiten en gaven. Ik ben zeer enthousiast en gedreven. Het is een feest om mijn kennis en ervaring in te zetten om mensen te helpen, ondersteunen en bij te staan.
 
Voel je een klik met mij? Of zou je die klik met mij willen onderzoeken? Je bent welkom. Mijn praktijk bevindt zich in Het Vijfde Huis in Gouda. Waar we elkaar kunnen ontmoeten in een fijne ruimte.
 
Ik vind het heel belangrijk om veiligheid te bieden. Daarnaast kunnen sessies diepgaand, confronterend en impactvol zijn. Er is ook ruimte voor humor, muziek, gezelligheid. Maar vooral sta jij centraal. Wat heb jij nodig?