deep dive programma

Deep dive

Ben jij toe aan jouw leven te leven in vrijheid. Voel je al een tijdje dat het tijd is voor een grote verandering en dat je eindelijk alle ballast en narigheid van vroeger achter je kunt laten.

Maak dan nu de stap en volg het deep dive programma van Voel je Zachte Kracht.

Samen met Mariska ga jij een diepe sprong maken in jouw hart. We gaan alle patronen, niet verwerkte pijnstukken en thema’s in kaart brengen. Wat mag je nu eindelijk los laten? Wat draag je (onbewust) nog steeds met je mee?

Voel je al een tijdje jouw ware potentie? Jouw oneindige kracht en zachtheid? Zie jij om je heen dat hoe het niet moet en lukt het je niet om zelf in je ware kracht te gaan staan? En ben je nog steeds op zoek naar iemand die jou kan helpen?

Het antwoord zit in jezelf! Jij bent het waar je naar op zoek bent ♥.

We gaan jouw ware essentie aanzetten. Ben je bereid om weer helemaal terug te komen bij jezelf? En vanuit puurheid en authenticiteit aan de slag te gaan?

Boek dan nu jouw plek in de deep dive sessies.

 

Mijn naam is Mariska Nieuwenhuijsen. Ik ben heldervoelend en kan voelen wat de ander voelt. Tijdens een sessie zet ik dit talent aan. Ik kan ook voelen waar de ander nog geen bewustzijn heeft. Daardoor kan ik je helpen diepe inzichten te krijgen over jezelf. Ik werk altijd vanuit veiligheid en zachtheid. Ik bespreek vooraf duidelijk mijn werkwijze en daarin is er alle ruimte voor jou om aan te geven hoeveel ik in mag voelen en hoe diep jij wilt gaan.  

Het deep dive maandprogramma bestaat uit 3 stappen:

  • Stap 1: De Intuïtive verbindingssessie Plus
  • Stap 2: De massage en aanrakingen
  • Stap 3: Terugkomen en evalueren
  • Stap 1: Start een nader te bepalen dag. Deze sessie duurt 4 uur en vindt plaats in 1 dagdeel (ochtend of middag). 
  • Stap 2: Deze vindt 1 week na stap 1 plaats
  • Stap 3: Deze vindt 4 weken na stap 1 plaats. 

In de tussentijd is het mogelijk om contact met mij op te nemen per mail. 

Na stap 1 ontvang je een opname van een geleide meditatie om zelf verder mee aan het werk te gaan. Evenals op door jou afgestemde thuisopdrachten. 

Stap 1: De intuïtieve verbindingssessie Plus

Tijdens een lange ochtendsessie ontmoeten wij elkaar. Ik neem jou mee op een innerlijke reis, waarbij je echt de diepte in kan gaan en waarin we echt impact gaan maken. 

We starten met een kennismaking. Ik leer je alvast kennen jij kunt alvast wennen aan mijn energie. Tijdens deze kennismaking vertel jij mij jouw hulpvraag, zodat ik weet waar ik mijn aandacht op mag richten.

Daarna gaan we een vrij snel de diepte in: Ik ga je vragen stellen, jij mag vertellen wat er op je hart ligt. En samen brengen we trauma’s, onverwerkte pijn, (negatieve) patronen en jouw thema’s in kaart die te maken hebben met jouw hulpvraag.

Tijdens dit gesprek begin ik al te voelen waar de blokkades liggen, waar aandacht nodig is en hoe we te werk zullen gaan. Dan starten we met een intuïtieve verbindingssessie. Meestal laat ik je op een behandeltafel plaats nemen (bij uitzondering kan dit ook op een stoel of massagekussen) en beginnen we met een geleidemeditatie en healingssessie. Wat beide handvatten en methoden zijn om jou in een diepe ontspanning en in contact met veiligheid & geborgenheid te brengen. Vanuit die staat ontstaat altijd vanzelf de weg die we af mogen leggen. Ik voel wat jij voelt, ik voel met je mee en daardoor kan ik je begeleiden op jouw reis. Ik geef richting, help je om aandacht te brengen waar het nodig is en ondersteun je. Jij mag je in dit proces volledig overgeven. Hoe meer jij je durft over te geven, hoe meer impact wij samen kunnen maken. Ik ervaar het altijd als een samenwerking. Ik voel me zeer vereerd en dankbaar als iemand op de tafel het helemaal aan wil gaan. Tranen, woede of andere emoties: ze zijn helemaal welkom.

Tijdens deze sessie gaan we onverwerkte pijnen heling geven, gaan we de energetische blokkades laten doorstromen en gaan we voelen wat daar nog in de weg zit en waarom het tot nu toe niet wou stromen.

Wanneer het gaat stromen en wanneer onverwerkte pijnen aandacht krijgen kom jij in contact met jouw kracht. Jouw oneindige creatiekracht, helingskracht en zachte kracht. Ik begeleid je daarin, zodat je het helemaal kan voelen en ervaren.

Na deze intuïtieve verbindingssessie is er tijd voor integratie. We blijven even in stilte aanwezig bij dat wat we net allemaal hebben aangeraakt en in beweging hebben gebracht. Meestal is er een drang om te praten, maar we geven alles nog even de ruimte. Praten mag straks.

Tijdens de integratie voel ik aan wat er mag gebeuren. Meestal nemen we plaats op een meditatiekussen, zitten we in stilte of luisteren we naar mooie bijpassende muziek. We drinken thee. Misschien voel ik dat het nodig is om te mediteren en dan geleid ik jou via mijn stem naar jouw lichaam. Mogelijk is het nodig om te schrijven of te tekenen, dan is daar ruimte voor. Het gaat erom dat er even ruimte is voor jou. Deze stilte sluit ik af met een liedje van mij. Die past bij jouw helingsproces.

Dan is er ruimte om nog even na te praten. Je mag delen hoe het voor jou was en ik deel met jou wat ik heb gezien, gevoeld en vastgesteld. Ik vertel je mijn inzichten over jouw proces en wat je mee kan nemen.

Als afsluiting geef ik je tips en opdrachten mee die je komende dagen en weken kunt doen. Tevens ontvang je een geleide meditatie van mij als MP3 die ik je adviseer om dagelijks te luisteren.

De effectiviteit en impact van de deep dive sessies is afhankelijk van jouw bereidheid en bewustzijn op pijnstukken. Als je al langer bezig bent met helingswerk dan kunnen we sneller en dieper tot de kern komen. Als je nog niet veel bewustzijn hebt op blokkades en onverwerkte pijnstukken dan kan de deep dive sessie heel veel impact hebben, alleen kan dit wel erg oncomfortabel voelen. In overleg kijken we of jij er al aan toe bent. Mogelijk hebben we eerst een paar losse coachingssessies vooraf nodig. Hoe dan ook, ik pas de sessies altijd af op jou.  

 

Stap 2: De massage en aanrakingen

Na een week ontmoeten we elkaar weer. Deze keer ontvang je een uitgebreide energetische ontspanningsmassage van mij. Het is niet zomaar een massage: Maar een massage volledig gericht op jouw proces. Ik stem mij in het moment weer af op jou. Het is een combinatie van massage en healingssessie. Ik stem me af op jouw lichaam en de massage is eigenlijk een samenwerking tussen mij en wat jouw lichaam nodig heeft.

Deze massage brengt:

  • Een diepe integratie van de intuïtieve verbindingssessie van de week ervoor
  • Een zachte uitnodiging aan alles wat nog meer mag stromen
  • Brengt je in contact met zachtheid en ontspanning
  • Heling aan dat wat afgelopen week tot uiting is gekomen

Het is van belang om in contact te komen met ontspanning. Wanneer we jouw lichaam weer in ontspanning brengen dan kan er heling plaats vinden. We zijn geneigd om altijd door te gaan, op standje 10. Maar het is echt nodig om momenten van rust te brengen in je leven, zodat je ook ruimte kan voelen voor alle creativiteit die door je heen stroomt. Massage en aanraking zorgt ervoor dat jouw parasympatische zenuwstelsel wordt geactiveerd. Het deel van jouw zenuwstelsel die verantwoordelijk is voor heling.

Mogelijk heeft de intuïtieve verbindingssessie heel veel in gang gebracht. Hoewel het uiteindelijk helderheid en vrijheid gaat geven, kun je in het begin wel even van je sokken geblazen worden. Door alles wat in beweging is gezet kunnen oude emoties tevoorschijnkomen en kun je je kwetsbaar voelen. Dit is normaal en hoort bij het proces van transformatie. Dan is het hel fijn om ondersteund te worden door de massage en aanraking. Want juist door bewust contact te maken met het lichaam kun je weer terug komen bij zachtheid, helderheid en innerlijke rust.

Deze massage stel ik helemaal op jouw af. Het is vooral een ontspannende en fijne ervaring. Met zachte handdoeken, een warmte deken op de elektrische massagetafel en een fijne ruimte. Het kan zijn dat het veel losmaakt op energetisch en emotioneel gebied. Alles is welkom in deze massage.

 

Stap 3: De evaluatie

Na drie weken zien we elkaar weer. Jij hebt de tijd gehad om alles van de intuïtieve verbindingssessie plus te integreren en te verwerken.

Dit is een evaluerende sessie. We bespreken hoe het afgelopen weken met je is gegaan. Kijken waar nog aandacht nodig is. Welke oefeningen werkte wel en welke kunnen nog wat meer op jou worden aangepast.

Er is eventueel ruimte om samen aanwezig te zijn in de stilte of om te mediteren. We passen deze laatste sessie van de deep dive aan op wat jij nodig hebt.

 

Voel je Zachte Kracht

Als jij klaar bent om die diepe sprong te maken en alles wat jou niet meer dient achter je te laten

 

De kosten voor een deep dive maandprogramma zijn op dit moment € 555,- (excl. BTW). 

Ik heb beperkte plekken beschikbaar voor deze bijzondere sessies, zodat ik met de beste energie en aandacht voor jou beschikbaar bent. Mail mij om een afspraak te maken. 

FAQ.

Mijn praktijk bevindt zich in Het Vijfde Huis in Gouda (J.P. Thijsselaan 45 Gouda).  Daar maak ik gebruik van gedeelde coachingsruimten. Het zijn hele fijne ruimtes met een huiselijke sfeer en mooie inrichting. Voor de deep dive maken we gebruik van de Jade kamer, waar ruimte is om te zitten en waar een elektrische behandeltafel staat. 

De deep dive sessie zijn niet geschikt om online te doen. Het is wel mogelijk eerst een online coachingsessie bij mij te boeken, zodat je mij kunt leren kennen. 

Het is vooral belangrijk om iemand te vinden die bij jou past. Voel je je goed en veilig bij de betreffende persoon? En is er ruimte voor jou om aan te geven wat je wel en niet prettig vindt? Daarnaast vind ik dat je altijd mag proberen en jij bent altijd degene die bepaalt of je verder wilt werken met mij.

Dan ben je bij mij op de goede plek. Juist bij dit deep dive programma gaan we echt de diepte in en gaan we heling geven aan dat wat jou niet meer dient. Zodat jij weer vanuit vrijheid en helderheid jouw dromen werkelijkheid kan laten worden.